Paddockparadijs forum
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Forumregels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mai
Admin
Mai


Aantal berichten : 3224
Registratiedatum : 01-11-09
Leeftijd : 61
Woonplaats : Maasbree, Limburg

Forumregels Empty
BerichtOnderwerp: Forumregels   Forumregels Emptywo 4 nov 2009 - 2:42

Welkom op het Paddockparadijs forum. Dit forum is opgezet om ervaringen, gedachten, ideeën, tips, vragen en antwoorden uit te wisselen die te maken hebben met het Paddockparadijs, een natuurlijke manier van paarden houden.
Om samen het forum informatief, lees- en leefbaar te houden vraagt het forumbeheer je aandacht voor de onderstaande regels.
 1. Wees respectvol en vriendelijk naar medeforumleden. Grof taalgebruik, schelden, kwetsen en beledigen van forumleden en andere personen is niet toegestaan.
 2. Verwoord commentaar op een opbouwende manier. Met een vriendelijke vraag bereik je meer dan met ongenuanceerde kritiek.
 3. Schrijf in begrijpelijk Nederlands (dus geen 'MSN-taal') en maak niet te overdadig gebruik van hoofdletters, grote lettertypes, kleuren en vraag- en uitroeptekens als middel om je uitspraken kracht bij te zetten.
 4. Houd de overzichtelijkheid van het forum in ere door nieuwe topics in de juiste categorie te plaatsen. Verkeerd geplaatste topics zullen door het forumbeheer worden verplaatst.
 5. Wees selectief in het gebruik van quotes en quote alleen de zinnen waarop jouw reactie betrekking heeft.
 6. Probeer in je berichten zoveel mogelijk 'on-topic' (op het onderwerp gericht) te blijven. Wil je van het onderwerp afwijken start dan een nieuw topic (zie de knop links bovenaan het topic) of praat verder via 'PM' (Personal Message) of 'E-MAIL' (zie de knoppen onderaan ieder bericht).
 7. Foto's zijn zeer welkom, maar probeer je te beperken tot max. 10 foto's per bericht. Heb je er veel meer, open dan een tweede topic of verwijs met een link naar een fotoalbum.
 8. Ieder forumlid kan eigen berichten wijzigen via de knop 'WIJZIGEN' rechts bovenin het bericht. Beperk je tot echt noodzakelijke aanpassingen en licht deze toe bij 'Reden van aanpassing' onderin je berichtscherm.
 9. In de categorie 'Aangeboden en gezocht' kunnen forumleden wel nieuwe topics starten, maar geen reacties plaatsen onder topics. Via de knoppen 'PM' of 'E-MAIL' kan contact met een adverteerder worden opgenomen. Zie de betreffende categorie voor een nadere toelichting.
 10. Ervaar je een topic of bericht als storend, neem dan contact op met het forumbeheer. Vragen over forumzaken kun je ook stellen in de categorie 'Over het forum' > subforum 'Mededelingen en vragen'.
 11. Het forumbeheer kan berichten die niet in overeenstemming zijn met bovenstaande forumregels wijzigen, verwijderen of sluiten. Bovendien kan het forumbeheer personen die deze regels stelselmatig overtreden de toegang tot het forum ontzeggen.
Het forumbeheer wenst alle forumleden en andere lezers veel plezier op dit forum!

_________________
Groeten,
Mai
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.paddockparadijs.nl
 
Forumregels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Paddockparadijs forum :: Over het forum :: Forumregels-
Ga naar: