Paddockparadijs forum
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Advertentieregels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mai
Admin
Mai


Aantal berichten : 3224
Registratiedatum : 01-11-09
Leeftijd : 61
Woonplaats : Maasbree, Limburg

Advertentieregels Empty
BerichtOnderwerp: Advertentieregels   Advertentieregels Emptydo 5 nov 2009 - 4:35

Ben je een nieuwe gebruiker van dit advertentieforum? Lees dan eerst onderstaande richtlijnen m.b.t. het plaatsen van en reageren op advertenties.

Richtlijnen voor adverteerders en geïnteresseerden:
 1. Adverteerders mogen alleen voor zichzelf adverteren; het aanbieden van artikelen of zaken voor of van derden is niet toegestaan.

 2. De zaken of diensten die worden aangeboden of gezocht moeten passen in de omschrijvingen van de diverse advertentierubrieken. Voor zaken die daarbuiten vallen kun je op dit forum dus niet adverteren.

 3. Vul op de regel 'Onderwerp' de advertentietitel in en begin deze altijd met 'Aangeboden:' / 'Te koop:' / 'Gezocht:' o.i.d., gevolgd door het artikel of de dienst die wordt aangeboden of gezocht, b.v. 'Te koop: goed onderhouden paardentrailer' of 'Gezocht: gezelschapspaard'.

 4. Laat de regel 'Beschrijving' in eerste instantie leeg; deze dient voor eventuele latere aanpassingen van de advertentie c.q. om aan te geven dat het artikel verkocht of gevonden is.

 5. Een advertentie kan en mag te allen tijde door de adverteerder worden aangepast via de knop 'WIJZIGEN' rechts bovenin het berichtscherm. Denk b.v. aan:
  * een wijziging in de vraagprijs
  * het verkocht zijn van een van de artikelen (bij meer aangeboden artikelen in 1 advertentie)
  * meer informatie geven n.a.v. vragen die je hebt gekregen van geïnteresseerden
  * overige aanpassingen
  Heb je een dergelijke wijziging/aanvulling aangebracht in de tekst van je advertentie, geef dan vervolgens op de regel 'Beschrijving' kort aan wat je hebt aangepast en wanneer, zodat lezers dit kunnen zien in de lijst met advertenties. Voorbeelden: 'Prijsverlaging d.d. 5-11-2009' of 'Aanvullende info toegevoegd d.d. 5-11-2009' of 'Verkocht' of 'Gevonden' of 'Nog steeds te koop'.

 6. Afbeeldingen in advertenties zijn toegestaan. Wil je veel afbeeldingen tonen (b.v. meer dan 10) of heb je meer artikelen in de aanbieding, plaats dan een link naar een fotoalbum en/of verdeel de artikelen over meer advertenties.

 7. Als na 1 maand het aangebodene nog niet verkocht of het gezochte nog niet gevonden is, kun je het forumbeheer verzoeken om je advertentie weer bovenaan te plaatsen. Dat gebeurt d.m.v. een reactie van het forumbeheer onder je advertentie waardoor deze automatisch weer bovenaan de lijst komt.

 8. Het is niet mogelijk om een reactie te plaatsen onder een advertentie. Geregistreerde forumleden kunnen contact opnemen met een adverteerder via de knoppen 'PM' (Personal Message) of 'E-MAIL' onderaan het advertentiebericht. Zorg er dus als adverteerder altijd voor dat je meest recente e-mailadres in je forumprofiel vermeld staat! Ook van een PM krijg je een melding op het e-mailadres dat in je profiel staat. Wil je dat alle forumlezers (dus ook niet-forumleden) kunnen reageren op je advertentie, vermeld dan in je advertentietekst je telefoonnummer en/of e-mailadres zodat je ook rechtstreeks benaderd kunt worden.
Ik wens alle forumgebruikers succesvolle handel toe grijns!

_________________
Groeten,
Mai
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.paddockparadijs.nl
 
Advertentieregels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Paddockparadijs forum :: Aangeboden en gezocht :: Advertentieregels-
Ga naar: